Εστιατόριο Noble gourmet

Το Gourmet a la carte εστιατόριο Noble, που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του κεντρικού κτηρίου, προσφέρει μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία πολλαπλών αισθήσεων με επίκεντρο τη Ροδίτικη κουζίνα, που κάθε φιλοξενούμενός μας πρέπει να απολαύσει. Το 2022, για τέταρτη χρονιά, το Noble βραβεύτηκε με Χρυσό Σκούφο ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας, καθώς και με 2 αστέρια FNL Best Restaurant Award. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά απέσπασε επίσης το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Ο chef του εστιατορίου Σπύρος Κουγιός και ο executive chef Γιώργος Τρουμούχης δημιούργησαν ένα μενού που επιστρέφει στην αρχή, όπου οι γεύσεις ήταν αληθινές και τα αρώματα γνήσια. Ένα μενού που έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει την αυθεντική γεύση και τη μοναδικότητα των προϊόντων της Ρόδου και του Αιγαίου, με κάθε πιάτο να αφηγείται την ιστορία μιας ξεχασμένης καθημερινότητας με σκοπό να προκαλέσει συναισθήματα και να ξυπνήσει αναμνήσεις.

Η αξεπέραστη θέα, η minimal διακόσμηση και οι απαλές μελωδίες στο πιάνο συνθέτουν ένα μαγευτικό περιβάλλον, που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Επιπλέον, διάφορες θεματικές βραδιές οργανώνονται μια φορά την εβδομάδα, προσφέροντας μια ξεχωριστή νότα τόσο στην ατμόσφαιρα όσο και στην γαστρονομία. Το Noble Gourmet εστιατόριο είναι σίγουρα η ιδανική επιλογή για ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά και ένα από τα αγαπημένα σημεία συνάντησης των bon viveurs του νησιού.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι κύριοι παρακαλούνται να φορούν μακρύ παντελόνι κατά τη διάρκεια του δείπνου στο εστιατόριο Emerald καθώς και στο εσταιτόριο Noble Gourmet εστιατόριο. Δεδομένου του παραθεριστικού χαρακτήρα του ξενοδοχείου, στο Μεσογειακό εστιατόριο Fresh οι κύριοι μπορούν να δειπνήσουν με κομψό κοντό παντελόνι τύπου βερμούδας. Οι παντόφλες δεν επιτρέπονται κατά τη διάρκεια του δείπνου στο εστιατόριο Emerald καθώς και στο εστιατόριο Noble Gourmet.

Στην ειδική ιστοσελίδα του εστιατορίου μας www.noble.gr  μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Noble, να δείτε τα μενού γευσιγνωσίας και να κάνετε online κράτηση.