Εστιατόριο Noble gourmet

Το Gourmet a la carte εστιατόριο Noble, που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του κεντρικού κτηρίου, προσφέρει μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία πολλαπλών αισθήσεων με επίκεντρο τη Ροδίτικη κουζίνα, που κάθε φιλοξενούμενός μας πρέπει να απολαύσει. Το Noble Gourmet κατάφερε για δυο συνεχόμενες χρονιές (2022 & 2023) να κερδίσει και τα τρία πλέον έγκυρα βραβεία που προσφέρονται στην Ελλάδα: Τον Χρυσό Σκούφο, το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το Αθηνόραμα, αλλά και το βραβείο FNL με δύο αστέρια.

Ο chef του εστιατορίου Σπύρος Κουγιός και ο executive chef Γιώργος Τρουμούχης δημιούργησαν ένα μενού που επιστρέφει στην αρχή, όπου οι γεύσεις ήταν αληθινές και τα αρώματα γνήσια. Ένα μενού που έχει σχεδιαστεί για να διατηρήσει την αυθεντική γεύση και τη μοναδικότητα των προϊόντων της Ρόδου και του Αιγαίου, με κάθε πιάτο να αφηγείται την ιστορία μιας ξεχασμένης καθημερινότητας με σκοπό να προκαλέσει συναισθήματα και να ξυπνήσει αναμνήσεις.

Η αξεπέραστη θέα, η minimal διακόσμηση και οι απαλές μελωδίες στο πιάνο συνθέτουν ένα μαγευτικό περιβάλλον, που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Το Noble Gourmet εστιατόριο είναι σίγουρα η ιδανική επιλογή για ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά και ένα από τα αγαπημένα σημεία συνάντησης των bon viveurs του νησιού.

Ενδυματολογικός Κώδικας: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ξενοδοχείο μας δεν εφαρμόζει αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα. Ωστόσο, προτιμάται η ευπρεπής ενδυμασία κατά τη διάρκεια του δείπνου. Αποφύγετε ρούχα παραλίας σορτς σαγιονάρες και παντόφλες. Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα ν αρνηθεί την είσοδο στα εστιατόρια, εάν κριθεί ακατάλληλη ενδυμασία.

Στην ειδική ιστοσελίδα του εστιατορίου μας www.noble.gr  μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Noble, να δείτε τα μενού γευσιγνωσίας και να κάνετε online κράτηση.