Το Noble κατακτά δεύτερη θέση στα βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

noble2

Τα βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, που έχει καθιερώσει το περιοδικό Αθηνόραμα, αποτελούν έναν σημαντικό θεσμό της Ελληνικής γαστρονομίας. Ειδικά για τα εστιατόρια που βρίσκονται εντός παραθεριστικών ξενοδοχείων, όπως το Noble Gourmet Restaurant στο Elysium Resort & Spa, η προσφορά Ελληνικής κουζίνας στους φιλοξενούμενους μας, ανεξάρτητα με την μορφή της – παραδοσιακή, σύγχρονη ή μοντέρνα – δεν αποτελεί μία απλή παροχή, αλλά μία υποχρέωση. Είναι η υποχρέωση που έχουμε απέναντι στην παράδοση και στον πολιτισμό μας, να μεταφέρουμε κομμάτια της παράδοσης του τόπου, όπως την τοπική κουζίνα, στους φιλοξενούμενούς μας, ώστε και αυτοί με τη σειρά τους να τα μεταλαμπαδεύσουν στην πατρίδα τους.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Noble Gourmet Restaurant απέσπασε το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, κατακτώντας τη δεύτερη θέση ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας της χώρας.  Κυρίως όμως χαιρόμαστε που μέσα από αυτή την προσπάθειά μας γινόμαστε πρεσβευτές της ελληνικής κουζίνας στους φιλοξενούμενους μας.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του Noble Gourmet Restaurant που καθοδηγείται μαεστρικά όλα τα χρόνια λειτουργίας του από τον Ρόδιο Executive Chef Γιώργο Τρουμούχη!

Περιγράφοντας το εστιατόριο Noble Gourmet, η κριτική επιτροπή δήλωσε: «Μια γαστρονομική εμπειρία αιχμής είναι αυτή που προσφέρει στους επισκέπτες του Νησιού των Ιπποτών το ατμοσφαιρικά πολυτελές εστιατόριο στην κορυφή του ξενοδοχείου «Elysium Resort & Spa» στην Καλλιθέα. Τα αποκλειστικά menu dégustation στολίζουν άκρως πρωτότυπες συνθέσεις που φωτίζουν τις μαγειρικές (και όχι μόνο) παραδόσεις της Ρόδου και τις συνδέουν δυναμικά, γοητευτικά και συγκινητικά με τη σύγχρονη γαστρονομία. Από μια συναρπαστική αλληλουχία εξαιρετικών πιάτων, ξεχωρίσαμε τον βακαλάο ξεροχύμιση με πράσο και ταραμά [φωτογραφία].»

Λυπούμαστε φυσικά, που το Elysium Resort & Spa δεν θα λειτουργήσει εφέτος, και ως εκ τούτου δεν θα λειτουργήσει και το Noble Gourmet Restaurant. Θέλουμε όμως να σας βεβαιώσουμε ότι το καλοκαίρι του 2021 θα είμαστε κοντά σας ανανεωμένοι αλλά πάντα με την ίδια ποιότητα που έχετε συνηθίσει στο Noble.