ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ 2024

Golden Toque2024- 2024-04-24T111644.718

ΕΚΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΧΡΥΣΩΝ ΣΚΟΥΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ NOBLE

Οι Χρυσοί Σκούφοι 2024 απονεμήθηκε στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας τη Δευτέρα 8 Απριλίου στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Ανάμεσά τους ήταν για άλλη μια φορά το εστιατόριό μας Noble, το οποίο έλαβε το έκτο συνεχόμενο βραβείο του στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα.

Όντας το μοναδικό εστιατόριο που έχει βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο (Golden Toque) στα Δωδεκάνησα, εκφράζουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας στους ταλαντούχους σεφ και την εξαιρετική ομάδα εξυπηρέτησης για το πάθος, τη δημιουργικότητα και τη σκληρή δουλειά τους, που ανεβάζουν συνεχώς το εστιατόριό μας σε νέα ύψη.

Καθώς μπαίνουμε σε μια άλλη σεζόν, περιμένουμε με ανυπομονησία να επιδείξουμε τη μαγειρική μας ικανότητα στο ετήσιο τοπικό Local Gourmet Festival 2024, το οποίο υπόσχεται να είναι το αποκορύφωμα της γαστρονομικής σκηνής της Ρόδου αυτό το καλοκαίρι.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς σας προσκαλούμε να έρθετε μαζί μας για να συνεχίσουμε να ευχαριστούμε και να εμπνέουμε τους καλεσμένους μας με τα καινοτόμα πιάτα, τη φιλοξενία και την αφοσίωσή μας.