Το Elysium λαμβάνει το βραβείο HolidayCheck 2024

HolidayCheck Award 2024

Ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα για το 2024!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε τα συναρπαστικά νέα ότι το αγαπημένο μας Elysium Resort & Spa τιμήθηκε από το HolidayCheck 1, εξασφαλίζοντας τη θέση του ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο! Αυτή η  αναγνώριση2 είναι απόδειξη της αμέριστης υποστήριξης των αγαπημένων μας επισκεπτών και της εξαιρετικής αφοσίωσης του προσωπικού μας.

Τοποθετημένο κατά μήκος της ηλιόλουστης ακτογραμμής της Ρόδου, το Elysium αποτελεί ένα ειδυλλιακό καταφύγιο για όσους αναζητούν μια αξέχαστη καλοκαιρινή απόδραση στην Ελλάδα. Το παραθαλάσσιο περιβάλλον μας, σε συνδυασμό με την ακλόνητη αφοσίωσή μας στην εξαιρετική φιλοξενία, διακρίνει το Elysium ως έναν κορυφαίο προορισμό για ταξιδιώτες που αναζητούν αξιόλογες και ξένοιαστες διακοπές. Οραματιστείτε να ξυπνάτε με την καταπραϋντική μελωδία των κυμάτων, να απολαμβάνετε τη ζεστασιά του ελληνικού ήλιου και να δημιουργείτε πολύτιμες αναμνήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μπαίνοντας στο 2024, η ομάδα μας σφύζει από προσμονή για το επερχόμενο καλοκαίρι. Νιώθουμε έτοιμοι και ενθουσιασμένοι να εξασφαλίσουμε άλλη μια επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν γεμάτη με αξέχαστες στιγμές.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αγαπημένους μας καλεσμένους, για την αμέριστη υποστήριξή τους και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα στον παραθαλάσσιο παράδεισο μας, όπου η ομορφιά της Ρόδου συναντά την τελειότητα της γνήσιας φιλοξενίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

1.Το Holiday Check τίμησε 680 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 120 περιοχές διακοπών με το δημοφιλές βραβείο HolidayCheck 2024.

2. Το βραβείο αντιπροσωπεύει «Τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία παγκοσμίως» – με βάση περισσότερες από 752.000 πραγματικές κριτικές από το 2023.