Το Elysium Resort & Spa κερδίζει το βραβείο του Tripadvisor Travellers’ Choice 2020

TA 2020 elys

Το Elysium Resort & Spa έχει λάβει την αναγνώριση του Tripadvisor, αποσπώντας το βραβείο Travellers’ Choice 2020, βάσει των κριτικών που έλαβε από τους επισκέπτες του κατά τη διάρκεια του 2019. Αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει ότι το ξενοδοχείο μας έχει διακριθεί από το Tripadvisor, καθώς λαμβάνει συστηματικά θετικά σχόλια από τους  ταξιδιώτες, και μας κατατάσσει στο 10% των κορυφαίων καταλυμάτων σε όλο τον κόσμο.

«Οι νικητές των βραβείων Travellers’ Choice 2020 θα πρέπει να είναι περήφανοι για αυτήν την διακεκριμένη αναγνώριση», δήλωσε η Kanika Soni, Διευθύνων Σύμβουλος του Tripadvisor. «Αν και είναι μια δύσκολη χρονιά για ταξίδια και φιλοξενία, θέλουμε να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα των συνεργατών μας. Οι νικητές των βραβείων είναι αγαπημένοι των ταξιδιωτών για την εξαιρετική εξυπηρέτηση και ποιότητα που προσφέρουν. Όχι μόνο αυτοί οι νικητές το αξίζουν, αλλά είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή έμπνευσης για τους ταξιδιώτες καθώς ο κόσμος αρχίζει να ταξιδεύει ξανά.»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλοξενούμενούς μας που έκαναν αυτό το σπουδαίο επίτευγμα πραγματικότητα: οι θετικές κριτικές σας πράγματι ανταμείβουν τις προσπάθειές μας και μας εμπνέουν ώστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης!