7ο Τοπικό Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Ettore Botrini, Albert Hazma, Juanlu Fernández, Angelos Bakopoulos

Επιστρέφει το Φεστιβάλ του Noble: Μια Γαστρονομική Αφιέρωση στη Ρόδο

Το πιο αναμενόμενο γεγονός γαστρονομίας στο νησί επιστρέφει. Από τις 28 έως τις 31 Ιουλίου 2025, το βραβευμένο εστιατόριο Noble στο Elysium Resort & Spa θα φιλοξενήσει το 7ο Τοπικό Φεστιβάλ Γαστρονομίας, με θέμα «Γεύσου το Νησί». Η φετινή διοργάνωση υπόσχεται κάτι παραπάνω από ένα απλό δείπνο — μια ολοκληρωμένη εμπειρία που αποτυπώνει την ουσία της γαστρονομικής ταυτότητας της Ρόδου.

Τέσσερις βραβευμένοι σεφ* από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώνονται σε μια γιορτή όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη δημιουργία. Ο κάθε σεφ, καλείται να συνθέσει ένα μενού που αναδεικνύει τουλάχιστον ένα τοπικό προϊόν του νησιού, μέσα από τη δική του γαστρονομική ματιά και τεχνική.

Εκτός από τα αποκλειστικά μενού πολλών πιάτων, οι καλεσμένοι θα απολαύσουν παράλληλες εκδηλώσεις — από παρουσιάσεις υλικών μέχρι διαδραστικά μαθήματα μαγειρικής — που στοχεύουν στην εμβάθυνση της εκτίμησης για τις γαστρονομικές ρίζες του νησιού.

Με φόντο το εντυπωσιακό Noble, το πιο διακεκριμένο fine dining εστιατόριο της Ρόδου, το φεστιβάλ αποτελεί σταθερά ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του καλοκαιριού για τους λάτρεις της γεύσης, τους ταξιδιώτες και τους γαστρονομικούς κύκλους.

Οι προσκεκλημένοι σεφ μας: Έτορε Μποτρίνι, Αλμπέρ Χάζμα, Χουάνλου Φερνάντεθ, Άγγελος Μπακόπουλος.

🎟 Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Κλείστε τώρα τη θέση σας:
👉 https://www.noble.gr/en/local-gourmet-festival-2025/