Προετοιμάζουμε το ταξίδι σας στο Elysium...
Συνεδριακές Εμπειρίες - elysium.gr

https://www.elysium.gr/el/Meeting-Experiences-467.htm - 18 Οκτ 2019
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΗ
ΚΡΑΤΗΣΗ
κρατηση ξενοδοχείο

Συνεδριακές Εμπειρίες

 • placeholder
  900_Board_Room_ELYSIUM
 • placeholder
  902_meeting_room_elysium
 • placeholder
  904_Meeting_Room_ELYSIUM2
 • placeholder
  903_Meeting_Room_ELYSIUMb
 • placeholder
  905_Outdoor_Banquet_Elysium
overlayplaceholder

Συνεδριακές Εμπειρίες

To ξενοδοχείο Elysium Resort & Spa αναλαμβάνει την οργάνωση συνεδρίων ή κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων στη Ρόδο!

To ξενοδοχείο Elysium Resort & Spa αναλαμβάνει την οργάνωση συνεδρίων ή κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων στη Ρόδο σε υπερσύγχρονες αίθουσες με οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και φυσικό φωτισμό. Οι συνεδριακοί χώροι που παρέχονται είναι ιδανικοί είτε σχεδιάζετε μια εταιρική σύσκεψη, ένα συνέδριο, ένα ταξίδι κινήτρου για τα στελέχη σας ή ακόμα και το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος της εταιρείας σας.

Μείνετε ήσυχοι ότι η άριστη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο και την εμπειρία μας στην διοργάνωση εκδηλώσεων στη Ρόδο θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Εκμεταλλευτείτε την προνομιακή τοποθεσία του Resort και εμπλουτίστε την εκδήλωσή σας με διάφορες ομαδικές δραστηριότητες ή ένα συναρπαστικό κοκτέιλ πάρτυ συνδιάζοντας τέλεια την εργασία με την ευχαρίστηση. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε ένα εντυποσιακό δείπνο ή μια δεξίωση στο φυσικό σκηνικό που διαμορφώνουν οι κοντινές Πηγές της Καλλιθέας. 

placeholder
901_Meeting_Room_ELYSIUM
placeholder
12
placeholder
Enhance-your-event-_mushrooms

Περισσότερες εμπειρίες στο Elysium

TOP
https://www.elysium.gr
37.9778
23.7278